Scroll to Content

Audiovisueel productiebedrijf dat gevestigd is in Brussel

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met het maken van bedrijfs-, animatie- en reclamefilms voor zowel vertoning in zaal als Web 2.0 (Facebook, Twitter, Snapchat, enz.).

Onze diensten

Corporate films

Cactus stelt zijn creativiteit en vakkennis ten dienste van eventfilms en interne of externe communicatie. Ons sterke punt is de productie van ongewone, atypische films die vaak bestemd zijn voor Web 2.0.

Animatiefilms

Cactus maakt een brede waaier van animatiefilms. Wij stellen u verschillende deskundige grafici ter beschikking die elk hun eigen vakgebied hebben. Net als voor onze bedrijfsfilms hechten wij veel belang aan de voice-over en muziek die we gebruiken voor onze producties.

Reclamefilms

Voor producties die bedoeld zijn voor televisie en de bioscoop, werkt Cactus met een uitgebreid netwerk van technici. Voor elk project doen wij een beroep op specifieke, ervaren teams die hun strepen verdiend hebben.

G

Cactus werkt samen met opnamestudio's en acteurs van internationale faam in de 26 Europese talen. Wij vinden de muziek in onze producties van kapitaal belang. Er gaat telkens een grondige studie aan vooraf, om de muziek perfect te laten passen bij de boodschap die wordt uitgedragen.

Over ons

Cactus is een audiovisueel productiebedrijf dat gevestigd is in Brussel.

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met het maken van bedrijfs-, animatie- en reclamefilms voor zowel vertoning in zaal als Web 2.0 (Facebook, Twitter, Snapchat, enz.).

Wij werken voor klanten over heel Europa en in verschillende talen.

Wij stelden onze creativiteit al ten dienste van ondernemingen als Microsoft, Pepsi Co, Thalys, het Europese Parlement, D’Ieteren, Accenture, de Confederatie Bouw, Godiva, UCB, Euractiv, enz.

Cactus valt met zijn producties geregeld in de prijzen, zoals onlangs nog op het Green Award Festival van Deauville en het Belgian Corporate Video Festival van Brussel.